divendres, 27 de setembre del 2013

Diferents pensaments i maneres de veure les coses

Avui dia, la professora Rosa Soler del mòdul de COED, ens ha portat un objecte molt peculiar.

Per introduir-lo, ens ha fet veure que cada persona pot pensar de diferent manera a la dels altres i que cada opinió és molt respectable.

Seguidament, després de fer-nos entendre aquestes idees, de cop i volta, va treure un gerro ple d'aigua i ens va dir que diguesim en veu alta la primera paraula que s'ens passi pel cap al veure aquest gerro.

Vam fer una pluja d'idees conjuntament i la veritat que van sorgir moltes idees diferents com: aigua, gerro, mar, transparent...

Aquesta activitat em va fer veure la realitat de les coses ja que mai pots impossar la teva opinió o la teva manera de pensar sobre els altres perque segurament, els demés, tenen una manera diferent de veure-les i aixó és un concepte molt important que hem de tenir molt clar per a la nostre futura professió, el ser mestres.

dimecres, 25 de setembre del 2013

Les webquests

Aquest vídeo ens presenta una proposta de treball col·laboratiu que porta a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat. Ens explica aquesta proposta sobre les ''webquests'' que personalment he trobat molt interesant.


Edu3.cat

     

dimarts, 24 de setembre del 2013

Treballem amb ''Google Drive''




  • Què és Google Drive?
És un servei online en el qual serveix per desar, compartir i crear diferents tipus de documents o archius.


  • Opinió personal sobre Google Drive:

Desde el meu punt de vista crec que és molt útil ja que té moltes funcions que no he trobat en altres serveis com aquest, desde tal punt que es guarda sol, que al hora de compartir només queda un archiu modificat, pots seleccionar tipus d'acció quan l'has compartit, entre d'altres.


  • Treball en grup:

En aquest treball ens hem organitzat de tal manera que ens hem posat d'acord al hora de treballar i com poder recullir informació cadascun per tal que al final ens ajuntem i realitzem correctament els diferents documents. Hem cregut oportú aquest tema referit als drets dels infants ja que es un tema relacionat amb la nostre branca.

A continuació veureu uns documents que hem treballat en grup.
El tema que tot seguit us trobareu i que ens va semblar bé a tots és els drets de l'infant.

-Document de text:

     


-Presentació amb diapositives:

     



-Enquesta sobre els infants:

     




dijous, 19 de setembre del 2013

Declaració d'intencions

Benvinguts al meu petit món. 

Sóc un estudiant de l'universitat Ramon Llull i començo el primer any d'educació infantil.

Una etapa nova a la meva vida que ansiu començar amb ganes i superació.

Aquí podreu trobar un espai on, de mica en mica, aniré publicant diverses informacions o notícies per tal de compartir amb el món el meu punt de vista de les coses, on podreu donar la vostra opinió lliurement respectant sempre als demés, on les coses, a vegades, no són només d'una sola manera, on podreu veure-les des d'un punt de vista diferent i on espero que us serveixi per millorar com a persones aprenent cada dia una mica més.