dilluns, 4 de novembre del 2013

Les Etiquetes

Avui explicaré què són les etiquetes ja que com estem treballant amb el blog a les classes de GTIC, penso que és important saber les seves parts i com podem facilitar les entrades als nostres lectors.

Per què serveixen les etiquetes?

Principalment, les etiquetes serveixen per organitzar el contingut del teu bloc. Heu de saber que utilitzar correctament les etiquetes del bloc té dos grans avantatges.

1. Facilites als teus lectors la navegació pel bloc. La veritat que són una invitació per a veure alguna cosa més que l'últim post del blog. Quan un lector fa clic sobre una etiqueta, accedeix a una pàgina amb totes les entrades que porten el mateix tag o etiqueta.

2. Aconsegueixes que un blog es posicioni millor en els cercadors, ja que cada etiqueta crea una pàgina nova que és indexada pels motors de cerca.

Sabeu quina és la manera correcta de treballar amb les etiquetes ?

Aquests són alguns suggeriments que et poden ajudar a etiquetar millor les teves entrades.

1 . Escriu una llista de les etiquetes que consideres necessàries per organitzar el contingut del teu bloc. Fes-ho com una pluja d'idees.
2 . Elimina aquelles paraules que siguin sinònims . Intenta expressar en una o dues paraules aquelles que siguin massa llargues. Elimina també les que siguin abreviatures o paraules rebuscades o críptiques.
3 . Basant-te en la teva llista assigna un màxim de tres etiquetes a cada post .
4 . Intenta no crear una nova etiqueta i intenta classificar-les de manera més global.
5 . Fes que les etiquetes del teu bloc siguin tan visibles com sigui possible . Ja sigui des d'un menú principal , creant accessos directes o a través d'un núvol d'etiquetes.


A continució, us comparteixo un vídeo creat per l'usuari Teodorus Maximus que ha compartit a YouTube on explica com crear i organitzar les etiquetes del teu blog.


                 
   Video compartit al YouTube pel usuari Teororus Maximus


Si amb aquesta informació, no teniu suficient i voleu saber una mica més, aquí penjo una pàgina web de ''Tumblr''on explica més detalladament informació sobre les etiquetes:



Espero que us hagi servit com a guia per al vostre blog i així ajudar als vostres lectors i tenir ben organitzat el teu propi blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada