diumenge, 27 d’octubre del 2013

Comentem un Blog

A classe de GTIC vam comentar diferents blogs que hi han per internet i que de primeres són molt interesants i a més ens poden servir per informar-nos de diferents aspectes o treballs realitzats que ens serveixin com a eina per posar a prova la nostre imaginació i intentar millorar per tal que sigui més agradable i divertit per als infants.

Un dels blogs que hem sembla molt interesant és '' http://blocs.xtec.cat/infantslacucafera ''.

En aquest blog  hi podem trobar escrit les activitats treballades d'aquell mateix dia, explicades en forma de text, i acompanyades per fotografies i vídeos. 

No és un blog on es publiqui amb molta regularitat, però quan ho fan, pujen dues o tres entrades noves al blog fetes pels professors amb l'ajuda dels infants.

Aquest blog va dirigit cap els pares per que puguin veure el que fan a l'escola i puguin opinar i comentar lo divertit i afavoridor que és per als seus fills, encara que alhora també serveix per altres organismes que no pas la familia, com per exemple educadors per poder agafar idees i posar a prova la própia creativitat.

Crec que és un blog on està molt be organitzat i sobre tot queden molt clars els diferents apartats, ja que està dividit per classes encara que penso que per ser un blog infantil, és una mica massa seriós i aburrit envers l'aspecte.

Per altre banda té un punt important a favor que és que comta amb la galaria fotogràfica Picassa, amb aquesta galeria, el que poden fer és penjar tantes fotografies com ells vulguin.





Us deixo altres blogs educatius que també m'han semblat molt interesants i útils:

 -El racó dels nens: http://pelsnens.blogspot.com.es/  
 -Escola Sadako: http://ei3sadako.wordpress.com/ 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada